IMG_20210610_184100

Ma tean, et koostisosad on üllatavad, aga see on ausalt maitsev (isegi mu ema oli nõus). See on päris toitev, pool bataati sobib üheks toidukorraks.

Retsept:

Säti ahi 200 °C peale. Torka bataadid kergelt kahvliga läbi (aur pääseb siis välja) ja aseta ahju. Küpseta u 45 min, kuni bataat on kahliga torgates pehme. Sel ajal, kui bataat küpseb, kuumuta õlitatud pann keskmisel kuumusel. Kui pann on kuum, lisa kikerherned ühe kihina. Vahetevahel segades küpseta kuni on pruunistunud (u 7 min). Lisa sidrunimahl, seesamiseemned ja sool. Serveerimiseks lõika bataat pooleks, kougi seest veidi pehmet kraami välja ning aseta saadud lootsikusse esmalt kikerherned, siis hapukapsas ja kõige lõpuks tahiini.

Koostisosad:

  • bataat, 4 tk (suured)
  • kikerherned, 1 purk
  • sidrun, 0,5 tk (mahl)
  • hapukapsas, 120 g
  • tahiini, 4 tl
  • seesamiseemned, 1 spl
  • sool, 0,25 tl

Retsepti allikas

Seotud postitused

Porgandikook

Täiega maitsev kook! Ainus miinus on see, et see on üsna tihke, mitte õhuline. Samas on positiivne külg see, et rohkem kui ühte tükki ei

Loe edasi »

Oapilaff

Kiire ja lihtne toit, mida on mugav valmistada suurtest kogustes korraga. Kui ma ei üldse viitsi süüa teha, aga nälg näpistab, siis valmistan just seda.

Loe edasi »

Leave a Comment

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga