IMG_20210610_184100

Ma tean, et koostisosad on üllatavad, aga see on ausalt maitsev (isegi mu ema oli nõus). See on päris toitev, pool bataati sobib üheks toidukorraks.

Retsept:

Säti ahi 200 °C peale. Torka bataadid kergelt kahvliga läbi (aur pääseb siis välja) ja aseta ahju. Küpseta u 45 min, kuni bataat on kahliga torgates pehme. Sel ajal, kui bataat küpseb, kuumuta õlitatud pann keskmisel kuumusel. Kui pann on kuum, lisa kikerherned ühe kihina. Vahetevahel segades küpseta kuni on pruunistunud (u 7 min). Lisa sidrunimahl, seesamiseemned ja sool. Serveerimiseks lõika bataat pooleks, kougi seest veidi pehmet kraami välja ning aseta saadud lootsikusse esmalt kikerherned, siis hapukapsas ja kõige lõpuks tahiini.

Koostisosad:

  • bataat, 4 tk (suured)
  • kikerherned, 1 purk
  • sidrun, 0,5 tk (mahl)
  • hapukapsas, 120 g
  • tahiini, 4 tl
  • seesamiseemned, 1 spl
  • sool, 0,25 tl

Retsepti allikas

Seotud postitused

ma ei taju seda

ma ei taju seda
mis toimub küll
kõik lendab nii kiiresti
ma jään maha ju
mina olen paigal ja kõik liigub eest
ma elan aegluubis
tahaks vaigistada hetke
ja elada kiirendusel
inimtaju vähim üksus on mulle liiga suur
miks ei võiks ma valikuliselt elada
ainult enda valitud hetkedel
tekib probleem
millised hetked ma siis valiks?
millised pole seda väärt
ja miks ma selle osas praegu midagi ette ei võta?
elu täis suuri küsimusi
ja liiga palju aega
et nendele mõelda

Loe edasi »

Leave a Comment

Sinu e-postiaadressi ei avaldata.