soks

Väga lollikindel retsept, mida sobib serveerida vegan-skeptikutele. Maitseb nagu üks tavaline mõnus šokolaadikook.

Retsept:

Sega kõik kuivained kokku. Lisa õli, kohv ja vesi. Sega kõik kokku ja kalla küpsetuspaberiga kaetud 24 cm küpsetusvormi. Küpseta 25 minutit 180 kraadi juures. Lase täielikult jahtuda. Glasuuri jaoks sulata veevannil1 tume šokolaad taimse piimaga. Sega glasuur ühtlaseks ja lisa koogi peale. Kaunista mandlilaastudega, mida soovitan esmalt röstida ahjus 4 minutit 180 kraadi juures (kuldpruuni värvuseni).

Koostisosad:

  • 350 g nisujahu
  • 1 tl soodat
  • 0,25 tl küpsetuspulbrit
  • 1 tl vaniljesuhkrut
  • 30 g kakaod
  • 0,25 tl soola
  • 200 g suhkrut
  • 150 ml õli
  • 150 ml sooja kohvi
  • 150 ml sooja vett
  • 60 ml taimset piima (glasuur)
  • 200 g tumedat šokolaadi (glasuur)
  • mandlilaastud (kaunistuseks)

Retsepti allikas

Märkused

  1. Kui sa ei tea, kuidas see käib: pane väiksesse potti natuke vett ja aseta pliidile madalal kuumusel. Poti peale aseta šokolaaditükkidega kauss nii, et kauss ei puudutaks vett. Ära lse vett keema. Sega ja kuumuta, kuni saad ühtlase segu.

Seotud postitused

ma ei taju seda

ma ei taju seda
mis toimub küll
kõik lendab nii kiiresti
ma jään maha ju
mina olen paigal ja kõik liigub eest
ma elan aegluubis
tahaks vaigistada hetke
ja elada kiirendusel
inimtaju vähim üksus on mulle liiga suur
miks ei võiks ma valikuliselt elada
ainult enda valitud hetkedel
tekib probleem
millised hetked ma siis valiks?
millised pole seda väärt
ja miks ma selle osas praegu midagi ette ei võta?
elu täis suuri küsimusi
ja liiga palju aega
et nendele mõelda

Loe edasi »

Leave a Comment

Sinu e-postiaadressi ei avaldata.