Kiire ja lihtne toit, mida on mugav valmistada suurtest kogustes korraga. Kui ma ei üldse viitsi süüa teha, aga nälg näpistab, siis valmistan just seda. Retsepti saab kohandada skaalal “äärmiselt laisk” kuni “lihtsalt laisk”.
Retsept:
Lihtsalt laisk versioon:
Pane riis keema. Samal ajal tükelda sibul ja porgand ja prae neid kergelt pannil. 5 minutit enne riisi valmimist vala vesi ära ning lisa porgand-sibul, tomatipasta ning uba. Lase 5 minutit podiseda, aeg-ajalt segades. Maitsesta soola ja pipraga.
Äärmiselt laisk versioon:
Pane riis keema. 5 minutit enne riisi valmimist vala vesi ära ning lisa külmutatud porgand, tomatipasta ning uba. Lase 5 minutit podiseda, aeg-ajalt segades. Maitsesta soola ja pipraga.
Koostisosad:
- riis (mulle meeldib pruun riis)
- mõni porgand
- tomatipasta, 1 purk
- konservuba, 2 purki
- sibul (valikuline)